Choko-drømmekage a la Merle

IMG_4960

I morgen er det Merles tur til at have kage med i skolen og hun har en helt klar mening om ( gad vist hvorfor ;o) hvad hun vil have med ♥ Når nu hun selv laver den, så er det jo også ok :o)

Så vi er gået i køkkenet – moderen som praktisk mus og Merle som kok ♥ Kagen er en kombination af 2 lækre klassikere – chokolade kagen som Merle selv kreerer her – og drømmekagen som med sit lækre fyld, altid er en vinder ♥ Merle har kombineret de to og det spiller faktisk overraskende godt sammen. Hvis du kan komme afsted med det – så skift mælken i fyldet – ud med stærk kaffe – det vil spille om muligt endnu bedre sammen ♥

Ingredienser til 2 små bradepander

  • 8 dl sukker
  • 8 æg
  • 250 g smør
  • 100 g kakao
  • 6 dl mel
  • 2 dl mælk
  • 4 tsk bagepulver
  • 50-75 g skumfiduser

Drømmetopping:

  • 200 g smør
  • 450 g brun farin
  • 300 g kokosmel
  • 1 dl mælk eller stærk kaffe

Fremgangsmåde- kage:

  1. sukker og æg piskes sammen
  2. tilsæt kakao, mel og til sidst bagepulveret
  3. tilsæt det smeltede og lidt afkølede smør samt mælk.
  4. put skumfiduserne i og vend dem forsigtigt i.
  5. hæld dejen i formen og bag den i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 25 minutter.Lav toppingen klar imens. Se fremgangsmåde fortsat nedenfor ♥

Fremgangsmåde drømmetopping:

  1. Kom smør, kokosmel, farin og mælk i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring.
  2. Tag chokokagen ud af ovnen og skru op til 200 grader. Fordel fyldet på kagen og bag den færdig, i ca. 10-15 minutter.

IMG_4952IMG_4948

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>