Flødekaramel-magi
I går fik min skønne datter og jeg idéen til de dejlige muslibarer og fik derfor en ½ dåse kondenseret mælk til overs .. Sådan en dåse med gulddråber kan man jo ikke smide ud ♥ Derfor kreerede vi disse nemme og skønne karameller som nu ligger fint pakket ind i køleskabet – dels fordi det ser så hyggeligt ud og ikke mindst fordi de ellers på magisk vis, forsvinder hurtigere end vi kan tælle til 10 ♥
- Ingredienser
- ½ dåse kondenseret mælk
- 50 g smør
- 75 g lys rørsukker
- 1 spsk honning fra Stampen ved vores skønne sommerhus ♥
- Put alle ingredienser i en gryde og kog den ved lav varme til rørsukkeret er smeltet. Skru lidt op for varmen og rør i den konstant. Massen er færdig når den har taget lidt farve og når den “slipper” gryden i kanten ved omrøring.
- Tag gryden af og hæld massen over i en bageform foret med bagepapir. Sæt massen til at køle i køleskabet og skær derefter karamellerne ud i den størrelse du ønsker dig og pak dem fint i papir.
I disse har vi valgt at putte lidt hele mandler og lidt god hvid chokolade ovenpå lidt efter massen var hældt i formen.
Jeg laver disse karameller som lakrids karameller også – du vil også se dem i en juleudgave, når vi nærmer os julen ♥
Opbevar karamellerne på køl.
Skriv et svar