Flødekaramel-magi

IMG_3339

I går fik min skønne datter og jeg idéen til de dejlige muslibarer og fik derfor en ½ dåse kondenseret mælk til overs .. Sådan en dåse med gulddråber kan man jo ikke smide ud ♥ Derfor kreerede vi disse nemme og skønne karameller som nu ligger fint pakket ind i køleskabet – dels fordi det ser så hyggeligt ud og ikke mindst fordi de ellers på magisk vis, forsvinder hurtigere end vi kan tælle til 10 ♥

  • Ingredienser
  • ½ dåse kondenseret mælk
  • 50 g smør
  • 75 g lys rørsukker
  • 1 spsk honning fra Stampen ved vores skønne sommerhus ♥
  1. Put alle ingredienser i en gryde og kog den ved lav varme til rørsukkeret er smeltet. Skru lidt op for varmen og rør i den konstant. Massen er færdig når den har taget lidt farve og når den “slipper” gryden i kanten ved omrøring.
  2. Tag gryden af og hæld massen over i en bageform foret med bagepapir. Sæt massen til at køle i køleskabet og skær derefter karamellerne ud i den størrelse du ønsker dig og pak dem fint i papir.

I disse har vi valgt at putte lidt hele mandler og lidt god hvid chokolade ovenpå lidt efter massen var hældt i formen.

Jeg laver disse karameller som lakrids karameller også – du vil også se dem i en juleudgave, når vi nærmer os julen ♥

Opbevar karamellerne på køl.

IMG_3342

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>