Klatkager

IMG_4693

I går fik vi risengrød og i dag har vi lyst til lidt hygge… Det må jo blive til de skønne risengrøds klatter ♥

Vi spiser dem som lidt usund aftensmad ( hvis vi har snuppet en skive rugbrød først har vi besluttet at det er ok, her i december ♥ ) som skøn julet morgenmad f.eks. juleaftensdag, tja, de kan vist spises på alle tidspunkter ♥

Ingredisenser – til ca. 12-15 små klatkager

  1. 3 dl. risengrød
  2. 1 tsk kartoffelmel
  3. 2 æggeblomme
  4. 2 piskede æggehvider
  5. 1 ½ spsk rørsukker
  6. en knivspids salt
  7. 1 tsk vaniljesukker eller kornene fra ½ vaniljestang
  8. 2 tsk kanel
  9. ½ tsk bagepulver
  10. skal fra 1 økoappelsin eller citron

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggehviderne godt stive.
  2. Rør alle andre ingredienser sammen og vend de piskede æggehvider forsigtigt i tilsidst.
  3. Kom store spiseske fulde af dejen på panden og steg til de er gyldne – brug en smule smør eller olie, hvis du synes at de er svære at vende på panden ♥
  4. Spis sammen med lidt marmelade, lemoncurd eller bare lidt sukker ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *