Lidt om mig

Jeg hedder Janne, er 35 år og bor på Bornholm sammen med mine 3 skønne kaosengle og min dejlige mand. Jeg holder ufatteligt meget af, at bage, trylle med chokolade, eksperimentere med nye ingredienser – ja, alt hvad der har med det søde køkken at gøre ♥

Jeg er chokoholic og cookieholic og har en dyb passion for gode råvarer og for smagsindtryk der gemmer sig i maven i lang tid efter.

Jeg bruger gerne de bornholmske råvarer jeg kan komme i nærheden af – synes at vores skønne Ø har så meget at byde på.

Mine opskrifter er ligetil og enkle at gå til – alle kan være med, men det er ikke altid “what you see is what you get “.. Jeg holder meget af at lege med nye ingredienser – at forsøge at give “gamle” ting en “ny” indpakning, at skjule en overraskelse – en smag, en konsistens eller en fornemmelse i mine bagerier ♥

Jeg håber, at du vil blive inspireret af mine opskrifter og at du vil opleve bare lidt af den magi og fortryllelse jeg oplever, når jeg er i min køkkenboble.

Jeg er så heldig at være blevet spurgt om at dele lidt af mine opskrifter med læserne af Rytterknægten ( gratis husstands omdelt avis her på øen) hver uge – de har lavet en fin præsentation af os – se og læs den her ( side 18 + 19)

Nogle af de ting jeg holder allermest af er:

 • mine 3 skønne unger – ubetinget kærlighed i lange baner er vel ret beset indbegrebet af livet ♥
 • min dejlige mand – som heldigvis er ret kageglad  ♥
 • min fantastiske familie – som gladelig aftager alle mine kreationer – tak for jer
 • chokolade i lange baner – den mørkeste af slagsen er favoritten
 • uhmmmm, efterfulgt af lukkede øjne og stilhed et øjeblik – det er som regel den bedste og mest ærlige dom mine kager kan få ♥
 • når min yngste kigger på mig og siger :” moar, denne her smager af cookies og kærlighed ” – han er 2 år ♥
 • når mine store unger kigger med deres skønne øjne op på mig og siger;” moar, kan vi ikke bage et eller andet i dag ”?
 • når veninders børn ønsker sig mine hindbærsnitter til morgenmad på deres 18 års fødselsdag
 • når solen skinner på næsetippen
 • når ungerne bryder sammen af grin
 • en smuk bornholmsk solnedgang – og en løbetur med hunden i solopgangen
 • puslespil en søndag morgen – hvor der bare er al den tid i verden..
 • at forkæle min familie – med nybagt brød på sengen, med en ny slags kage til kaffen eller med cookies til alle – egne børn og alle deres legekammerater efter skoletid ♥

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *