Mini oreo cheesecakes

IMG_6857IMG_6858

I morgen får vi gæster til brunch – som I nok har fundet ud af, så holder vi alle meget af brunch ♥ Vi nyder at alle er friske og glade – at vi har al den tid i verden der skal til og at dagen nærmest altid byder på noget impulsivt, fordi der netop er tid.. Måske til en lang gåtur, til spil eller til en efterfølgende aftensmad med vores gæster – ren kærlighed og nydelse ♥

Disse mini cheesecakes falder altid i god smag – specielt børnene nyder en lille forkælelse ♥ Disse er netop det – små og lækker forkælelse. De er nemme at lave – tager ca. 10 minutter og så står de og passer sig selv i fryseren til de skal bruges – de skal blot tages op en times tid før man vil sætte tænderne i dem – men sagt mellem os, så kan de sagtens spises frosne 🙂

Ingredienser til 12 stk.

Bund:

  • 150 g oreos – knust
  • 70 g smør

Fyld:

  • 125 g flødeost – evt. light
  • 25 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 100 ml fløde
  • 12 hele oreos

Fremgangsmåde:

  1. Knus kiksene i en plasticpose og kom dem i en skål – bland med det smeltede smør.
  2. Tryk kiksebunden i muffinsforme – vælg gerne nogle af karton og sæt dem på køl.
  3. Pisk flødeost, sukker og vanilje godt igennem.
  4. Pisk fløden til skum i en anden skål og rør fløden i flødeostblandingen. Hvis du vil have lidt knuste oreos i din flødeost-blanding, så tilsæt dem nu.
  5. Kom en skefuld flødeostblanding oven på oreo-bunden og læg en hel oreo ovenpå. Fyld flødeostblandingen ovenpå.
  6. Sæt dine cheesecakes i fryseren i 5-6 timer eller natten over og tag dem op ca. 1 time før de skal serveres.

Du kan sagtens opbevare dine cheesecakes på køl, hvis ikke alle bliver spist – her holder de sig et par dage og smager fantastisk ♥

IMG_6854

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *