P-tærte magi ♥

P-tærte magi ♥

Mor, hvis en hjemmelavet p-tærte smager sådan – hvorfor køber man dem så…. ♥ Ja, det er vi enige om herhjemme; de p-tærter man kan købe når ikke de her til sokkeholderne. De tager ikke 5 minutter at lave – eneste udfordring er at holde fingrene fra dem indtil de er størknet ♥

Prøv dem – du vil ikke fortryde ♥

Ingredienser – ca. 20 stk.

  • 250 g Mørk Callebaut 70,4 % eller en anden god mørk chokolade
  • 100 g skumfiduser
  • 150 g salte peanuts
  • 50 g pistacienødder
  • Evt. lidt pufsukker
  • Evt. et par af dine favorit karameller – f.eks. yndlings varianten fra Karamelleriet eller f.eks. Verters Echte . Jeg synes selv at fløde karameller eller gerne lakrids karameller gør sig bedst ♥
  1. Hak chokoladen og smelt den over vandbad eller i mikroovn.
  2. Klip skumfiduserne i små stykker ca. ½ x ½ cm og kom dem i chokoladen sammen med peanuts og pistacienødder. Vend til sidst de små stykker af karamel i.
  3. Lav små klumper af chokoladeblanding og sæt dem af med en ske på et stykke bagepapir eller sølvpapir på et skærebræt og sæt dem i køleskabet. Jeg drysser af og til med lidt tryllestøv (pufsukker) –  prøv at se overraskelsen i børnenes ( og de voksnes for den sags skyld ) øjne, når herligheden rammer tungen og skaber små eksplosioner ♥
  4. Hvis du som jeg er glad for kombinationen mellem salt og sødt, kan jeg klart anbefale at drysse med en smule flagesalt på p-tærterne, lige når de sættes på skærebrættet. Også lidt rålakridspulver kan anbefales ♥
  5. Opbevar dem i lufttæt beholder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.