P-tærte magi ♥
Mor, hvis en hjemmelavet p-tærte smager sådan – hvorfor køber man dem så…. ♥ Ja, det er vi enige om herhjemme; de p-tærter man kan købe når ikke de her til sokkeholderne. De tager ikke 5 minutter at lave – eneste udfordring er at holde fingrene fra dem indtil de er størknet ♥
Prøv dem – du vil ikke fortryde ♥
Ingredienser – ca. 20 stk.
- 250 g Mørk Callebaut 70,4 % eller en anden god mørk chokolade
- 100 g skumfiduser
- 150 g salte peanuts
- 50 g pistacienødder
- Evt. lidt pufsukker
- Evt. et par af dine favorit karameller – f.eks. yndlings varianten fra Karamelleriet eller f.eks. Verters Echte . Jeg synes selv at fløde karameller eller gerne lakrids karameller gør sig bedst ♥
- Hak chokoladen og smelt den over vandbad eller i mikroovn.
- Klip skumfiduserne i små stykker ca. ½ x ½ cm og kom dem i chokoladen sammen med peanuts og pistacienødder. Vend til sidst de små stykker af karamel i.
- Lav små klumper af chokoladeblanding og sæt dem af med en ske på et stykke bagepapir eller sølvpapir på et skærebræt og sæt dem i køleskabet. Jeg drysser af og til med lidt tryllestøv (pufsukker) – prøv at se overraskelsen i børnenes ( og de voksnes for den sags skyld ) øjne, når herligheden rammer tungen og skaber små eksplosioner ♥
- Hvis du som jeg er glad for kombinationen mellem salt og sødt, kan jeg klart anbefale at drysse med en smule flagesalt på p-tærterne, lige når de sættes på skærebrættet. Også lidt rålakridspulver kan anbefales ♥
- Opbevar dem i lufttæt beholder.