Kokos-chokolade snitter

Kokos-chokolade snitter

 

Har du 10 minutter til at trylle en skøn gang forkælelse sammen ? Så er disse himmelske snitter et godt bud – de er hurtige at lave og kræver ikke mange ingredienser – du kan variere alt efter hvilke nødder og hvilken chokolade du lige har i skabet. Stængerne falder i børn og voksnes smag og bag den endelig dagen før den skal serveres – det bliver den ikke dårligere af ♥

 

Ingredienser til 20-30 stænger

  • 115 g smør
  • 175 g digestive fuldkorn eller andre kiks ( erstat med glutenfri hvis det er en udfordring )
  • 50 g strøsukker
  • 1 knivspids salt
  • 75 g kokosmel
  • 50 g marcipan – revet
  • 150 g mørk chokolade
  • 100 g lys chokolade
  • 75 g hvid chokolade
  • 1  ds kondenseret mælk
  • 130 g valnødder, mandler, hasselnødder, paranødder etc

Fremgangsmåde

  1. tænd ovnen på 175 grader varmluft
  2. smelt smørret og bland det med knuste kiks, strøsukker og salt.
  3. strø blandingen ud i en bageform- ca. 30×20 cm
  4. strø kokos over og derefter chokolade, marcipan og hæld den kondenserede mælk over.
  5. drys med nødder på toppen og bag snitterne i ovnen i 30 minutter.
  6. Afkøl på bagerist og skær snitterne ud når de er fuldt afkølede – gerne dagen efter.

Disse stænger er fantastiske til en kop eftermiddagskaffe, kan bruges på brunch bordet og bestemt også som dessert efter en dejlig middag ♥ ( De gør sig bestemt også fortræffeligt som hyggesnack på en regnvejrs dag – er testet ♥♥ )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.