Kokos-chokolade snitter
Har du 10 minutter til at trylle en skøn gang forkælelse sammen ? Så er disse himmelske snitter et godt bud – de er hurtige at lave og kræver ikke mange ingredienser – du kan variere alt efter hvilke nødder og hvilken chokolade du lige har i skabet. Stængerne falder i børn og voksnes smag og bag den endelig dagen før den skal serveres – det bliver den ikke dårligere af ♥
Ingredienser til 20-30 stænger
- 115 g smør
- 175 g digestive fuldkorn eller andre kiks ( erstat med glutenfri hvis det er en udfordring )
- 50 g strøsukker
- 1 knivspids salt
- 75 g kokosmel
- 50 g marcipan – revet
- 150 g mørk chokolade
- 100 g lys chokolade
- 75 g hvid chokolade
- 1 ds kondenseret mælk
- 130 g valnødder, mandler, hasselnødder, paranødder etc
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 175 grader varmluft
- smelt smørret og bland det med knuste kiks, strøsukker og salt.
- strø blandingen ud i en bageform- ca. 30×20 cm
- strø kokos over og derefter chokolade, marcipan og hæld den kondenserede mælk over.
- drys med nødder på toppen og bag snitterne i ovnen i 30 minutter.
- Afkøl på bagerist og skær snitterne ud når de er fuldt afkølede – gerne dagen efter.
Disse stænger er fantastiske til en kop eftermiddagskaffe, kan bruges på brunch bordet og bestemt også som dessert efter en dejlig middag ♥ ( De gør sig bestemt også fortræffeligt som hyggesnack på en regnvejrs dag – er testet ♥♥ )