Lakrids cookies med hvid chokolade

Lakrids cookies med hvid chokolade

I morgen får jeg besøg af en kær gammel veninde og hendes skønne baby ♥ Jeg har lovet hende lakrids cookies i noget tid nu – og i morgen skal det være ♥ Faktisk har jeg både bagt disse og faktisk også eksperimenteret videre og har lavet skønne cookies med lakrids fudge også.. Intet er så godt som gode veninder ♥

Ingredienser – ca. 10 store og 16 mindre

  • 150 g smør
  • 150 g brun farin
  • 50 g rørsukker
  • 2 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 10 g rålakrids pulver – gerne Johan Bulow
  • 280 g hvedemel – erstat evt. med glutenfrit mel – mandelmel og rismel gør dine cookies helt lette og fine.
  • 100 g tranebær
  • 100 g hvid Callebaut 28% chokolade
  • 15- 20 stykker af din yndlingslakrids

Fremgangsmøde

  1. Form kugler af dejen og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  2. Tryk dine cookies lidt flade – de flyder ikke meget ud – men selvfølgelig en smule. Du kan også sagtens se dem an de første par minutter og så trykke dem lidt flade med en paletkniv.
  3. Bag ved 175 grader  i ca. 15 minutter – hold øje, de skal kun tage en smule farve.
  4. Nyd dine cookies sammen med dem du holder af – men hold øje med kagedåsen – de er hurtigt væk ♥

IMG_3396

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.