Lakrids cookies med hvid chokolade
I morgen får jeg besøg af en kær gammel veninde og hendes skønne baby ♥ Jeg har lovet hende lakrids cookies i noget tid nu – og i morgen skal det være ♥ Faktisk har jeg både bagt disse og faktisk også eksperimenteret videre og har lavet skønne cookies med lakrids fudge også.. Intet er så godt som gode veninder ♥
Ingredienser – ca. 10 store og 16 mindre
- 150 g smør
- 150 g brun farin
- 50 g rørsukker
- 2 æg
- 1 tsk bagepulver
- 10 g rålakrids pulver – gerne Johan Bulow
- 280 g hvedemel – erstat evt. med glutenfrit mel – mandelmel og rismel gør dine cookies helt lette og fine.
- 100 g tranebær
- 100 g hvid Callebaut 28% chokolade
- 15- 20 stykker af din yndlingslakrids
Fremgangsmøde
- Form kugler af dejen og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Tryk dine cookies lidt flade – de flyder ikke meget ud – men selvfølgelig en smule. Du kan også sagtens se dem an de første par minutter og så trykke dem lidt flade med en paletkniv.
- Bag ved 175 grader i ca. 15 minutter – hold øje, de skal kun tage en smule farve.
- Nyd dine cookies sammen med dem du holder af – men hold øje med kagedåsen – de er hurtigt væk ♥