Magiske müslibarer

Magiske müslibarer

Idag var sådan en søndag, hvor vi havde al den tid vi kunne ønske os ♥ Da min skønne datter kiggede på mig og sagde “mor, skal vi ikke bage et eller andet ” ? -tja, selvfølgelig skal vi da det ♥ Det blev til disse skønne muslibarer – lige til eftermiddags hygge eller til madpakken ♥

Her er hvad vi lige have i skufferne og som fristede mine skønne unger – prøv dig frem, det kan kun gå godt ♥

Ca. 15-18 stykker a ca. 3 x 3 cm.

  • ½ dåse kondenseret mælk – ca. 200 g.
  • 45 g mandler
  • 15 g hørfrø
  • 15 g solsikkekerner
  • 15 g græskarkerner
  • 20 g hasselnødder
  • 10 g blå birkes
  • 7 svesker
  • 30 g kokosmel
  • 55 g tranebær
  • 50 g rugflager
  • 25 g boghvedekerner
  1. Kog mælken op til ca. 40 grader. Tag den af varmen og tilsæt alle dine ingredienser. Jeg valgte at putte mandler, hørfrø,solsikkekerner og hasselnødder i minihakkeren – dog ikke mere end mandlerne stadig var i gode stykker. Sveskerne hakkede min skønne datter i lidt mindre stykker før de blev tilsat.
  2. For en firkantet form med bagepapir og hæld massen heri. Glat massen med fingrene – tag lidt vand på, så klistrer det ikke.
  3. Bag den i ovnen ved 140 grader i 45 minutter og skru op til 165 grader og giv den ca. 15 min endnu – hold øje med den, den skal blot være en smule gylden.
  4. Tag formen ud og lad den køle en smule – pas på den er virkelig varm ! Tag derefter massen ud og lad den afkøle lidt endnu på rist. Når den er forholdsvis kølig skæres den ud i den størrelse du ønsker dig.
  5. Prøvesmag dem lune – men pas på – de er stærkt vanedannende ♥
  6. Pak dem evt. fint i madpakkepapir – ungerne elsker dem i madpakken.. Vi valgte at pynte vores lidt med lidt tempereret hvid chokolade- uhm ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.