Magiske müslibarer
Idag var sådan en søndag, hvor vi havde al den tid vi kunne ønske os ♥ Da min skønne datter kiggede på mig og sagde “mor, skal vi ikke bage et eller andet ” ? -tja, selvfølgelig skal vi da det ♥ Det blev til disse skønne muslibarer – lige til eftermiddags hygge eller til madpakken ♥
Her er hvad vi lige have i skufferne og som fristede mine skønne unger – prøv dig frem, det kan kun gå godt ♥
Ca. 15-18 stykker a ca. 3 x 3 cm.
- ½ dåse kondenseret mælk – ca. 200 g.
- 45 g mandler
- 15 g hørfrø
- 15 g solsikkekerner
- 15 g græskarkerner
- 20 g hasselnødder
- 10 g blå birkes
- 7 svesker
- 30 g kokosmel
- 55 g tranebær
- 50 g rugflager
- 25 g boghvedekerner
- Kog mælken op til ca. 40 grader. Tag den af varmen og tilsæt alle dine ingredienser. Jeg valgte at putte mandler, hørfrø,solsikkekerner og hasselnødder i minihakkeren – dog ikke mere end mandlerne stadig var i gode stykker. Sveskerne hakkede min skønne datter i lidt mindre stykker før de blev tilsat.
- For en firkantet form med bagepapir og hæld massen heri. Glat massen med fingrene – tag lidt vand på, så klistrer det ikke.
- Bag den i ovnen ved 140 grader i 45 minutter og skru op til 165 grader og giv den ca. 15 min endnu – hold øje med den, den skal blot være en smule gylden.
- Tag formen ud og lad den køle en smule – pas på den er virkelig varm ! Tag derefter massen ud og lad den afkøle lidt endnu på rist. Når den er forholdsvis kølig skæres den ud i den størrelse du ønsker dig.
- Prøvesmag dem lune – men pas på – de er stærkt vanedannende ♥
- Pak dem evt. fint i madpakkepapir – ungerne elsker dem i madpakken.. Vi valgte at pynte vores lidt med lidt tempereret hvid chokolade- uhm ♥