Idag har vi endelig tid… og vi har skønne rabarber i haven- så nu er det nu 🌸 Vi hopper i bageboblen og nyder lidt. Ungerne drømmer om makron-muffins – dem fra bloggen, mor… Uha, at lave den samme opskrift 2 gange er virkelig ikke mit speciale.. Så kompromiset er at jeg får lov at putte lidt rabarber i – skønt ! Det kom der disse skønlinge ud af – prøv dem ( med eller uden fejl – se længere nede ) de er virkelig skønne og smager af – ja – SOMMER !
Ingredienser;
150 g rabarber i små stykker
2 spsk sukker
4 æg
130 g smør
120 g sukker
1 dl mælk
2 tsk bagepulver
150 g hvedemel
150 g makroner
1 tsk vanilje essens
Evt lidt god ægte chokolade
Fremgangsmåde ;
1.Skær rabarberne i små stykker og læg dem i sukkeret mens du rører din dej sammen.
2. Pisk æg med sukker og essens og tilsæt det smeltede smør – pisk det luftigt.
3. Tilsæt melet lidt af gangen sammen med bagepulveret – skiftevis med mælken.
4. Knus makronerne i en frysepose og tilsæt dem.
5. Tilsæt rabarberne. Tilsæt ligeledes chokolade hvis du ønsker dig det i ☺️
6. Spray (evt.) dine muffinsforme og fyld dem halvt med dejen.
7. Bag dine muffins ved 185 grader i ca. 20 min.
Kan de fryses.