Bounty
Vi holder meget af Bounty her hos os ♥ Når vores Bounty er hjemmelavet holder vi endnu mere af dem ♥ Og her kommer vores – efter vores mening – fantastiske opskrift ♥ Prøv den, som julekonfekt, som forkælelse til eftermiddagskaffen, til hygge med gode venner efter dejlig mad – til hvad som helst ♥
De er nemme og hurtige og lave – eneste minus er, at uanset hvor mange man laver, så har de det med at forsvinde, overraskende hurtigt ♥
Ingredienser – til ca. 30 små brød
- 200 g eller ½ dåse kondenseret mælk
- 50 g flormelis
- 200 g kokosmel
- 3 tsk vaniljesukker – gerne lavet af kornene fra en vaniljestang og lidt sukker ♥
- 200 g callebaut mørk eller anden god mørk chokolade med ca. 70 % kakao
- 200 g callebaut 33,6% eller anden god mælkechokolade ( jeg har valgt at bruge 2 slags chokolade, fordi vi har chokolade fanatikere her i huset – og vi elske at smage forskellene – brug den chokoladetype du holder mest af )
- pynt – f.eks. kokos, krokant, lakridsgranulat, hakkede mandler ( gerne ristede), kakao – brug fantasien ♥
Fremgangsmåde:
- Bland kondenseret mælk, kokosmel, vaniljesukker og flormelis sammen til det har en god lidt klistret konsistens. Form som brød eller kugler, hvis du hellere vil det og sæt dem i køleskabet i ca. 30 minutter.
- Temperer chokoladen og overtræk dine Bounty – pynt dem som du har lyst – smagen er fantastisk uanset hvad ♥
- Opbevar dine Bounty på køl, men lad chokoladen sætte sig ordentligt først.
Herhjemme er dette julens favorit ( og vi har en del at vælge i mellem i år ♥)
Rigtig god fornøjelse – og giv mig endelig en melding på hvad du mener om sagerne her på siden – hvis du har tid og lyst ! Skriv endelig til mig, hvis der er noget der ikke virker eller er dårligt beskrevet !