Siden er oppe igen – pyha..

Flere af jer har skrevet til mig og har ikke kunne finde de opskrifter som mange bruger år efter år. Min lille bageblog var blevet hacket og jeg var i tvivl om, hvorvidt den havde berettigelse længere.. Det er ikke ofte jeg når at lave nye opskrifter, desværre.. Men… Jeg må erkende at jeg ikke har lyst at give slip på alle de gode minder bloggen indeholder. Minder fra en tid hvor ungerne var små, en tid før chokoladen overtog al min tid ;o) og en tid hvor vores familie var et helt andet sted. Så nu er den oppe igen og julens småkager, trøfter og julerier er reddet.

Jeg håber at DIN juletid er fantastisk og fyldt med en masse magi. Herfra skal lyde et ; Glædelig jul og et lykkefyldt Nytår fra mig.

( Og jeg vil love at der snart kommer lidt nyt på bloggen – både bagværk, chokolade ( som mange spørger til – tak for jer ) og måske lidt salte retter også.

Smil fra Janne

3 Replies to “Siden er oppe igen – pyha..”

 1. Hej Janne. Jeg har tidligere bagt en fantastisk konfektkage med oreo og kondenseret mælk ud fra din opskrift, men jeg kan se den ikke er lagt op på hjemmesiden igen efter siden var nede (kun version 2.0) Er det en opskrift du vil dele igen? Det ville være alletiders, da den har vakt meget glæde herhjemme og særligt her i juletiden tak for gode opskrifter og meget inspiration!

  1. Kære Sine
   Så er den oppe – hiv endelig i mig, hvis du mangler andre !
   Glædelig jul til dig og dine

   Smil fra Janne

 2. Hej Janne.
  Der var engang nogle cookies med granatæble(mener jeg) og hvid chokolade???
  Findes den stadig?
  Hilsen Kamilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.